Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Rendeléssel kapcsolatos fizetési és szállítási feltételek

Rendeléssel kapcsolatos fizetési és szállítási feltételek

Cikkszám
A1
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Egy termék megrendelésekor nézze meg a megrendelni kívánt termék, „Termék részletek” oldalát (a termék nevére kattintva nyílik meg ez az oldal), mert a „Termék tulajdonságai”-nál bővebb leírást, információkat találhat a megrendelni kívánt termékről, amik befolyásolhatják rendelését.
Megrendelése akkor lép életbe, ha az Adminisztrátor e-mailben visszaigazolja, az Ön megrendelését. A rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű az Adminisztrátor visszaigazolásával.
Megrendelését elküldheti postai levél- vagy csomagfeladás előre utalással, illetve postai levél- vagy csomagfeladás utánvéttel.
Előre utalás esetén:
-Postai (rózsaszín) csekken: A pénz megérkezése után kerül feladásra a megrendelt termék(ek).
-Bankon keresztül: 10400559-50485650-56541008. Az átutalás megérkezése után kerül feladásra a megrendelt termék(ek).
Utánvétel esetén:
A csomag megérkezésekor kell fizetnie.
Teljesítési határidő:
Postai levél- vagy csomagfeladás előre utalással esetén a megrendelés értékének megérkezését követő 3 munkanapon belül postai úton fel lesz adva a megrendelt termékeket tartalmazó csomag.
Postai levél- vagy csomagfeladás utánvétel esetén A megrendelés megérkezését követő 3 munkanapon belül postai úton fel lesz adva a megrendelt termékeket tartalmazó csomag.
A csomag kézbesítési idejéről a posta ad tájékoztatást.
Kérésre elsőbbségi díj fizetése ellenében, elsőbbségi küldeményként lesz feladva a megrendelt termékeket tartalmazó csomag.
Az Ön rendelése elektronikus szerződéskötésnek minősül. A webáruház a szerződést elektronikus formában tárolja az Unas szerverein. A lezárt megrendeléseket 6 hónapig őrzi a webáruház Üzemeltetője amit a rendelés nyomon követés menüpont alatt Ön is ellenőrizhet. A rendelés nyelve magyar.
A megrendelésének állapotát a megrendelés lezárásáig figyelemmel kísérheti a "Megrendelés követés" menüpont segítségével. Itt megtalálhatja az összes eddigi megrendelését is, amit az áruházban elküldött.
A webáruházban feltüntetett termék színek képei nem biztos, hogy ugyanazt az árnyalatot mutatja, mint valóságban a termék, árnyalatban eltérhet a valódi termék színétől. Ez függhet a számítógéptől, a monitortól, illetve azok színbeállításaitól, stb… Ezért az Adminisztrátortól kérhet szín mintát. Jelenleg a hímezhető anyagok kategóriában lévő termékek nagy részéből tudunk küldeni mintát. A színminta ingyenes, de a mindenkori legkissebb méretű postakész boríték ára, mint postaköltség terheli. Ezt a webáruházban nem találja meg termékként, csak e-mailben kérheti termék név, cikkszám megadásával.
Továbbá a Kézimunka Ház vállalja, hogy termékeit kérésre díszcsomagolásban szállítja. Erre különösen karácsony környékén hívnám fel a figyelmet az ünnepekre való készülődés megkönnyítésére. Ez a díszcsomagolás nem a hagyományos megszokott formájú. A terméket celofánba vagy színes papírba csomagoljuk, s a hagyományos szalag díszítés helyett egyéb technikákkal elkészült (pl. kreppapírból, vagy szalvéta technikával, vagy eltérő díszítő papírból, természetesen szalagokkal ízléses, kreatív az alkalomhoz és az ajándékozotthoz illő megjelenést) díszítést alkalmazunk, annak érdekében, hogy a postai szállítás során ne sérüljön.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés